Picanha Angus

Neohodnotené

Tradičný brazílsky rez z hornej časti stehna, oddelený od T-bone. Vyníma sa svojou štruktúrou, chuťou a mramorovaním. Je maximálnu jemnosť je mimoriadne dôležité krájanie z tenkej strany na hrubú, proti vláknam. 

 

Spôsob prípravy

gril-kruh  panvica-kruh-  rura-kruh 

38,33 € 36,50 € bez DPH 38,33 € / 1 kg
Dostupnosť: Skladom (>2 kg)
Môžeme doručiť do:
13.2.2025
Možnosti doručenia
Picanha Angus
Neohodnotené
picanha
Akcia

Podrobný popis

English: Rump Cap
French: Picanha
Italian: Picanha
German: Picanha

Picanha: Ochutnajte kúsok Brazílie u vás doma

Picanha - to nie je len obyčajné mäso, ale tradičný brazílsky poklad. Pochádza z hornej časti stehna a vyniká jedinečnou štruktúrou, chuťou a mramorovaním. Svojou krehkosťou a šťavnatosťou si získala srdcia gurmánov po celom svete.

Tajomstvo dokonalosti spočíva v správnom reze. My v Miguel Vergara kladieme veľký dôraz na detaily, preto picanhu krájame od tenkej strany k hrubej, proti smeru vlákien. Takto dosiahneme maximálnu krehkosť a lahodnú chuť, ktorá sa rozplýva na jazyku.

Picanha je ideálna na grilovanie, pečenie alebo smaženie. Či už ste skúsený kuchár alebo len začínate, s picanhou nemôžete urobiť chybu. Jej univerzálnosť umožňuje širokú škálu príprav a kombinácií s rôznymi prísadami a omáčkami.

Doprajte si gastronomický zážitok s picanhou od Miguel Vergara. Vychutnajte si kúsok Brazílie u vás doma a prekvapte svojich hostí jedinečným mäsom, ktoré zaručene očarí všetky chuťové poháriky.

Objednajte si picanhu od Miguel Vergara a presvedčte sa sami o jej výnimočnosti!

Dôležité vlastnosti:

Tradičný brazílsky rez

Jedinečná štruktúra, chuť a mramorovanie

Maximálna krehkosť

Vhodná na grilovanie, pečenie a smaženie

Vákuovo balená

Trvanlivosť 40 dní (celý kus neporciovaný, vákuové balenie)

Dodatočné parametre

Kategória: Hovädzie mäso loins - celé kusy
Záruka: 14 dní
Balenie: Vacuum
Trvanlivosť: 22 dní
Hmotnosť: 2,2-3,3 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola

Najlepšie mäso na svete pre jeho kvalitu a záväzok k blahu zvierat.

Grupo Miguel Vergara je oveľa viac ako len hovädzie mäso. Spája v sebe tradíciu zdedenú z rodinnej firmy, ktorá sa venuje chovu hospodárskych zvierat, na ktoré aplikovala najvyššie štandardy kvality a dokonalosti, aby vytvorila vedúcu spoločnosť v mäsovom sektore, ktorá vykonáva globálny výrobný proces, od poľa až po stôl.

Od výberu a chovu najlepších plemien na našich farmách – kontrolovaných našimi vlastnými veterinármi a podrobovaných prísnym kontrolám kvality –, cez ich transformáciu, prípravu a vývoj produktov, má spoločnosť najväčšie vlastné zariadenia na výrobu teliat v Španielsku.

História uvádza, že pôvod plemena aberdeen angus môžeme hľadať u divokého dobytka, ktorý sa pásol v škótskych krajoch Aberdeenshire a Angusshire, po ktorých získalo toto osobité hovädzie svoje meno aj identitu. Plemeno je známe svojím ušľachtilým chovaním, ako aj tým, že nemá rohy. V roku 1835 bolo oficiálne uznané Highlandskou spoločnosťou a o tri desaťročia neskôr bola zostavená aj prvá plemenná kniha pre tento druh.

Hľadanie skutočnej chuti

CHUŤ: Vnem, ktorý vyvolávajú „telieska“ v chuťovom orgáne.

…jedinečného plemena

Sme hlboko presvedčení, že ponúkanie výrobku výnimočnej kvality si vyžaduje aj prísny dohľad nad každou fázou výrobného procesu. Už tri generácie sa v spoločnosti Miguel Vergara venujú budovaní najväčšieho vlastného stáda angusov v Španielsku.

Cesta za autentickou chuťou mäsa sa začala v malom regióne Severného Írska, výberom najlepších jedincov z tohto ušľachtilého plemena. Následne, vo veku iba niekoľkých dní boli prevezení do Španielska, kde sa im dostalo dôkladnej individuálnej starostlivosti, ktorá dokáže vyzdvihnúť potenciál ich vynikajúcich vlastností. Najväčšie domáce stádo hovädzieho dobytka angus sa chová medzi pastvinami Salamanky a pohorím León.

Plemeno aberdeen angus je známe svojou učenlivou a pokojnou povahou, ktorá prepožičiava jeho mäsu rad nezameniteľných zmyslových vlastností. Tieto vlastnosti, spolu so záväzkom Miguela Vergara chovať zvieratá v súlade s prísnymi parametrami, ktoré zaručujú ich dobré životné podmienky, vytvárajú skutočne ušľachtilý výrobok, ktorý je k dispozícii najlepším reštauráciám.

Nie je mäso ako mäso a Grupo Miguel Vergara je toho jasným dôkazom. Táto značka sa totiž zameriava na prepojenie dlhoročnej tradície a dokonalosti, čo určite oceníte na svojom tanieri. Grupo Miguel Vergara je synonymom kvality, čo dokazuje fakt, že každá fáza výrobného procesu je prísne kontrolovaná. 

Ak teda hľadáte niečo špeciálne, čo vám vyrazí dych, hľadajte pod touto značkou. Ručíme za to, že nebudete sklamaný, pretože na tanieri budete mať kvalitné hovädzie mäso, ktoré sa spája s tými najväčšími svetovými odborníkmi.

 

ANGUS

Anguský dobytok s viac ako 200-ročnou históriou je okamžite rozpoznateľný vďaka svojej charakteristickej uhľovo čiernej srsti a bezrohej hlave.

Charakteristiky plemena angus Miguela Vergara:

 

Podobné produkty

Celý roštenec s kosťou a sviečkovicou
Akcia
788,80 € bez DPH
828,24 €
1 176 € (–29 %)
Skladom
XX04
561608f9 0dc3 41d6 8bf2 ac0ccc9e40d2
Akcia Doprava zadarmo
48 € bez DPH
50,40 €
68,25 € (–26 %)
Skladom
XX11
8b8ebd9a 6e7b 4156 97e6 d3a231c13727
Tip šéfkuchára Doprava zadarmo
45 € bez DPH
47,25 €
51,45 € (–8 %)
Skladom (>2 kg)
XX12
STRIPLOIN 1
Tip šéfkuchára
34 € bez DPH
41,82 €
49,20 € (–15 %)
Skladom
XX10
RIBEYE BONE IN CAP ON dry aged
Tip šéfkuchára Doprava zadarmo
36 € bez DPH
37,80 €
42 € (–10 %)
Skladom
611