RIBEYE bez kosti Dry Aged Angus

Neohodnotené

Jedinečný rez hovädziny s dokonalým mramorovaním a vždy bez kostí. Výnimočné vlastnosti tohto rezu a brilantný červený odtieň sa spájajú s typickými črtami anguského plemena, ako sú jemnosť, šťavnatosť či mramorovanie tak, že sa priam rozplývajú v ústach a vytvárajú skutočne jedinečné chuťové zážitky.

Položka bola vypredaná…
štandardná cena: 71,50 € –32 % 48,40 € 44 € bez DPH 48,40 € / 1 kg
Dostupnosť: Objednané
Možnosti doručenia
RIBEYE bez kosti Dry Aged Angus
Neohodnotené
561608f9 0dc3 41d6 8bf2 ac0ccc9e40d2
Akcia
ZADARMOZADARMO 71,50 € –32 %

Podrobný popis

Ribeye bez kosti Dry Aged od Miguela Vergaru predstavuje špičkový rez, ktorý je vrcholom hovädzích steakov. Bez kostí s vrchným svalom a sušený vzduchom (Dry Aged), tento steak sa pýši dokonalým mramorovaním, čo z neho robí pochúťku pre každého milovníka mäsa.

Jeho výnimočné vlastnosti – jemnosť, šťavnatosť a kvalitné mramorovanie – sú charakteristické pre anguské plemeno. Tieto atribúty zaisťujú, že steak sa priam rozplýva v ústach, tvoriac jedinečný chuťový zážitok. Brilantný červený odtieň nielenže upúta pohľad, ale je aj sľubom nezabudnuteľnej chuti, ktorú ponúka len mäso zrejúce na suchom vzduchu.

Miguel Vergara je známy svojou vášňou pre kvalitu a etiku pri chove dobytka, čo zaručuje, že tento luxusný steak je nielen chutný, ale aj pochádza z etického zdroja. Ribeye bez kosti Dry Aged je tým pravým výberom pre gurmánsky večer, pri ktorom sa kvalita a chuť stávajú nezabudnuteľnou skúsenosťou.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Najlepšie mäso na svete pre jeho kvalitu a záväzok k blahu zvierat.

Grupo Miguel Vergara je oveľa viac ako len hovädzie mäso. Spája v sebe tradíciu zdedenú z rodinnej firmy, ktorá sa venuje chovu hospodárskych zvierat, na ktoré aplikovala najvyššie štandardy kvality a dokonalosti, aby vytvorila vedúcu spoločnosť v mäsovom sektore, ktorá vykonáva globálny výrobný proces, od poľa až po stôl.

Od výberu a chovu najlepších plemien na našich farmách – kontrolovaných našimi vlastnými veterinármi a podrobovaných prísnym kontrolám kvality –, cez ich transformáciu, prípravu a vývoj produktov, má spoločnosť najväčšie vlastné zariadenia na výrobu teliat v Španielsku.

História uvádza, že pôvod plemena aberdeen angus môžeme hľadať u divokého dobytka, ktorý sa pásol v škótskych krajoch Aberdeenshire a Angusshire, po ktorých získalo toto osobité hovädzie svoje meno aj identitu. Plemeno je známe svojím ušľachtilým chovaním, ako aj tým, že nemá rohy. V roku 1835 bolo oficiálne uznané Highlandskou spoločnosťou a o tri desaťročia neskôr bola zostavená aj prvá plemenná kniha pre tento druh.

Hľadanie skutočnej chuti

CHUŤ: Vnem, ktorý vyvolávajú „telieska“ v chuťovom orgáne.

…jedinečného plemena

Sme hlboko presvedčení, že ponúkanie výrobku výnimočnej kvality si vyžaduje aj prísny dohľad nad každou fázou výrobného procesu. Už tri generácie sa v spoločnosti Miguel Vergara venujú budovaní najväčšieho vlastného stáda angusov v Španielsku.

Cesta za autentickou chuťou mäsa sa začala v malom regióne Severného Írska, výberom najlepších jedincov z tohto ušľachtilého plemena. Následne, vo veku iba niekoľkých dní boli prevezení do Španielska, kde sa im dostalo dôkladnej individuálnej starostlivosti, ktorá dokáže vyzdvihnúť potenciál ich vynikajúcich vlastností. Najväčšie domáce stádo hovädzieho dobytka angus sa chová medzi pastvinami Salamanky a pohorím León.

Plemeno aberdeen angus je známe svojou učenlivou a pokojnou povahou, ktorá prepožičiava jeho mäsu rad nezameniteľných zmyslových vlastností. Tieto vlastnosti, spolu so záväzkom Miguela Vergara chovať zvieratá v súlade s prísnymi parametrami, ktoré zaručujú ich dobré životné podmienky, vytvárajú skutočne ušľachtilý výrobok, ktorý je k dispozícii najlepším reštauráciám.

Nie je mäso ako mäso a Grupo Miguel Vergara je toho jasným dôkazom. Táto značka sa totiž zameriava na prepojenie dlhoročnej tradície a dokonalosti, čo určite oceníte na svojom tanieri. Grupo Miguel Vergara je synonymom kvality, čo dokazuje fakt, že každá fáza výrobného procesu je prísne kontrolovaná. 

Ak teda hľadáte niečo špeciálne, čo vám vyrazí dych, hľadajte pod touto značkou. Ručíme za to, že nebudete sklamaný, pretože na tanieri budete mať kvalitné hovädzie mäso, ktoré sa spája s tými najväčšími svetovými odborníkmi.

 

ANGUS

Anguský dobytok s viac ako 200-ročnou históriou je okamžite rozpoznateľný vďaka svojej charakteristickej uhľovo čiernej srsti a bezrohej hlave.

Charakteristiky plemena angus Miguela Vergara:

 

Podobné produkty

RIBEYE BONE IN CAP ON dry aged
Doprava zadarmo
40 € bez DPH
44 €
Skladom (>2 ks)
611
8b8ebd9a 6e7b 4156 97e6 d3a231c13727
Akcia Doprava zadarmo
42 € bez DPH
46,20 €
Skladom (>2 ks)
XX12
Celý roštenec s kosťou a sviečkovicou
Akcia
30 € bez DPH
33 €
38,50 € (–14 %)
Skladom (>2 ks)
XX04
picanha
Akcia
33,50 € bez DPH
36,85 €
Skladom (>2 ks)
614