Steak Striploin s kosťou Dry Aged

Neohodnotené

Exkluzívny steak z hovädzieho s kosťou, vyberaný od dvanásteho rebra až po miesto, kde sa loin pripájajú k hip.

Približná váha: 5-6kg celý kus

Spôsoby prípravy

gril-kruh  rura-kruh

štandardná cena: 49,20 € –15 % 41,82 € 34 € bez DPH 41,82 € / 1 kg
Dostupnosť: Skladom
Môžeme doručiť do:
13.2.2025
Možnosti doručenia
Steak Striploin s kosťou Dry Aged
Neohodnotené
STRIPLOIN 1
Tip šéfkuchára
49,20 € –15 %

Podrobný popis

Exkluzívny kus nízkeho roštenca s kosťou.

English: Striploin bone in
French: Faux ilet avec os
Italian: Contro iletto C/O Mat
German: Roastbeef mit knochen

Striploin s kosťou Dry Aged od Miguel Vergara je kulinársky klenot, ktorý pochádza z krížovej časti hovädzieho, teda od dvanásteho rebra až k spojeniu roštenca s bedrovou časťou. Tento výberový kus hovädzieho je známy svojou intenzívnou chuťou a hĺbkou aróm, ktoré sú výsledkom tradičného procesu suchého zrenia.

Každý kúsok vážiaci od 6 do 10 kilogramov je vákuovo balený, čím sa uchováva jeho čerstvosť a kvalita. 21-dňové zrenie zaisťuje, že mäso je dokonale mäkké a šťavnaté, pripravené potešiť chuťové poháriky aj tých najnáročnejších gurmánov.

S trvanlivosťou až 30 dní je striploin od Miguel Vergara flexibilnou voľbou pre naplánovanie luxusnej hostiny alebo spontánneho grilovania. Jeho príprava, či už na grile alebo v rúre, zaručene prinesie zážitok, ktorý premení každý stolovací zážitok na slávnosť.

Dodatočné parametre

Kategória: Hovädzie mäso loins - celé kusy
Balenie: Vacuum
Doba zrenia: 21 dní
Hmotnosť: 300 g
Trvanlivosť: 14 dní

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola

Najlepšie mäso na svete pre jeho kvalitu a záväzok k blahu zvierat.

Grupo Miguel Vergara je oveľa viac ako len hovädzie mäso. Spája v sebe tradíciu zdedenú z rodinnej firmy, ktorá sa venuje chovu hospodárskych zvierat, na ktoré aplikovala najvyššie štandardy kvality a dokonalosti, aby vytvorila vedúcu spoločnosť v mäsovom sektore, ktorá vykonáva globálny výrobný proces, od poľa až po stôl.

Od výberu a chovu najlepších plemien na našich farmách – kontrolovaných našimi vlastnými veterinármi a podrobovaných prísnym kontrolám kvality –, cez ich transformáciu, prípravu a vývoj produktov, má spoločnosť najväčšie vlastné zariadenia na výrobu teliat v Španielsku.

História uvádza, že pôvod plemena aberdeen angus môžeme hľadať u divokého dobytka, ktorý sa pásol v škótskych krajoch Aberdeenshire a Angusshire, po ktorých získalo toto osobité hovädzie svoje meno aj identitu. Plemeno je známe svojím ušľachtilým chovaním, ako aj tým, že nemá rohy. V roku 1835 bolo oficiálne uznané Highlandskou spoločnosťou a o tri desaťročia neskôr bola zostavená aj prvá plemenná kniha pre tento druh.

Hľadanie skutočnej chuti

CHUŤ: Vnem, ktorý vyvolávajú „telieska“ v chuťovom orgáne.

…jedinečného plemena

Sme hlboko presvedčení, že ponúkanie výrobku výnimočnej kvality si vyžaduje aj prísny dohľad nad každou fázou výrobného procesu. Už tri generácie sa v spoločnosti Miguel Vergara venujú budovaní najväčšieho vlastného stáda angusov v Španielsku.

Cesta za autentickou chuťou mäsa sa začala v malom regióne Severného Írska, výberom najlepších jedincov z tohto ušľachtilého plemena. Následne, vo veku iba niekoľkých dní boli prevezení do Španielska, kde sa im dostalo dôkladnej individuálnej starostlivosti, ktorá dokáže vyzdvihnúť potenciál ich vynikajúcich vlastností. Najväčšie domáce stádo hovädzieho dobytka angus sa chová medzi pastvinami Salamanky a pohorím León.

Plemeno aberdeen angus je známe svojou učenlivou a pokojnou povahou, ktorá prepožičiava jeho mäsu rad nezameniteľných zmyslových vlastností. Tieto vlastnosti, spolu so záväzkom Miguela Vergara chovať zvieratá v súlade s prísnymi parametrami, ktoré zaručujú ich dobré životné podmienky, vytvárajú skutočne ušľachtilý výrobok, ktorý je k dispozícii najlepším reštauráciám.

Nie je mäso ako mäso a Grupo Miguel Vergara je toho jasným dôkazom. Táto značka sa totiž zameriava na prepojenie dlhoročnej tradície a dokonalosti, čo určite oceníte na svojom tanieri. Grupo Miguel Vergara je synonymom kvality, čo dokazuje fakt, že každá fáza výrobného procesu je prísne kontrolovaná. 

Ak teda hľadáte niečo špeciálne, čo vám vyrazí dych, hľadajte pod touto značkou. Ručíme za to, že nebudete sklamaný, pretože na tanieri budete mať kvalitné hovädzie mäso, ktoré sa spája s tými najväčšími svetovými odborníkmi.

 

ANGUS

Anguský dobytok s viac ako 200-ročnou históriou je okamžite rozpoznateľný vďaka svojej charakteristickej uhľovo čiernej srsti a bezrohej hlave.

Charakteristiky plemena angus Miguela Vergara:

 

Podobné produkty

Celý roštenec s kosťou a sviečkovicou
Akcia
788,80 € bez DPH
828,24 €
1 176 € (–29 %)
Skladom
XX04
picanha
Akcia
36,50 € bez DPH
38,33 €
Skladom (>2 kg)
614
RIBEYE BONE IN CAP ON dry aged
Tip šéfkuchára Doprava zadarmo
36 € bez DPH
37,80 €
42 € (–10 %)
Skladom
611
8b8ebd9a 6e7b 4156 97e6 d3a231c13727
Tip šéfkuchára Doprava zadarmo
45 € bez DPH
47,25 €
51,45 € (–8 %)
Skladom (>2 kg)
XX12
561608f9 0dc3 41d6 8bf2 ac0ccc9e40d2
Akcia Doprava zadarmo
48 € bez DPH
50,40 €
68,25 € (–26 %)
Skladom
XX11